Midden oktober ontving Joseph dramatisch nieuws uit Libanon. Zijn tante overleed wanneer haar woonblok onverwachts ineenstortte. Vanuit de Juntoboys, samen met jou, de luisteraar, willen we Joseph een hart onder de riem steken. Het verhaal hoor je in deze mini-aflevering.

“Hoe weinig ook, alles is welkom en ik ben jullie enorm dankbaar.” – Joseph

Meer info

Een donatie kan via BE10063691878504.

Comments (1)
  1. Dag Juntoboys, liefste Joseph
    Het deed me pijn de laatste aflevering te horen. Ik heb een kleine bijdrage overgeschreven. Jullie zijn sinds corona-golf 1 een vaste waarde in mijn leven geworden, waar ik ontzettend veel aan gehad heb. Ik vind het dan ook maar vanzelfsprekend dat ik een kleinigheidje terug doe.
    Veel liefs, ik hoop dat er iemand een sprankeltje hulp geboden kan worden die het nodig heeft, take care, je bent een mooi mens
    Brecht

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *